Aktiviteter,  Design,  Elämäntapa

Ulkovalaistuksen sisustusideoita

Sinun tulisi valita ulkovalaistus, kun kaikki muut sisustustehtävät on suoritettu ja ulkotila on täysin kalustettu. Kun tehtävät on suoritettu, sinulla on parempi käsitys tarvitsemistasi valotyypeistä ja mihin ne sijoitetaan. Koristeelliset valot sopivat täydellisesti ulkotilaan, ja voit valita runsaasti tyylejä ja malleja.

Kaivovalot ovat toimivia ja kauniita – ne on sijoitettu maahan tai sen alle, jotta ne eivät näy, mutta tarjoavat valaistuksen, joka sinun on korostettava puutarhasi puita tai patsaita. Polkuvalot saattavat olla myös hyvä idea, jos sinulla on suuri piha, mutta ne eivät toimi pienemmille. Jos sinulla on lampi, älä unohda lisätä siihen erityisiä vedenalaisia ​​lampialamppuja – maisema muuttuu hassuksi ikään kuin se olisi tullut satuista.

Ulkovalaistuskappaleiden lopullisen valinnan määrittämiseksi sinun on päätettävä, mihin ne tulisi sijoittaa. On parasta valaista vain kulmat, joita käytetään pimeinä aikoina – istumapaikat, kuten pöydät ja tuolit, penkit ja kiesit.

Sinulla voi olla seinälle asennetut valot, jos ne ovat lähellä taloa, mutta patio-sateenvarjot ovat myös hyvä idea. Näiden lähellä voi olla myös erityisiä korkeita kevyitä pylväitä. Jos haluat, että jotkut pihasi koristeet valaistaan, voit käyttää kaivovaloja.

Leave a Reply