Elämäntapa,  Intohimo,  Toiminta,  Trendit

Aktiviteettilomilla kokeiltavia asioita

Liitolainelautailua

Tunnetaan myös nimellä leijalautailu, jossa seisot periaatteessa eräänlaisella surffilaudalla ja korkean suorituskyvyn leija liukuu valtameren pinnan yli ja hyppää aaltoja pitkin elämäsi matkalle!

Purjelautailu

Kuten leijalautailu, purjelautailuun sisältyy tuulen ja aaltojen voiman käyttäminen liikkumiseen meren pintaa pitkin laudalla. Purjelautailulla tuuli ajaa kuitenkin purjeen, joka on todella kiinnitetty laudalle eräänlaisena lautana.

Sukellus

Jos pidät uimisesta, voi olla hyvä mennä hieman syvemmälle veteen. Pue päälle sukellusvälineet, hanki sukellustunteja ja mene syvälle pimeään syvyyteen, jossa sinua tervehtii kauneus ja olennot, joita monet eivät koskaan näe omin silmin. Mitä tarinoita voisit kertoa!

One Comment

Leave a Reply