Aktiviteter,  Design,  Elämäntapa,  Intohimo

Koulutuksen edut kotona

Monet ihmiset haluavat treenata enemmän kuntosalilla kuin kotona. Voimme saada ystäviä kuntosalilla, seurustella ja saada treenikaverin. On kuitenkin monia ihmisiä, jotka vastustavat tätä monista syistä. On suuri joukko ihmisiä, jotka haluavat ajatuksen siitä, että he voisivat treenata kotona. Nämä ihmiset eivät ole liian laiskoja tuodakseen itsensä kuntosalille, mutta ne, jotka ovat liian kiireisiä lähtemään talostaan, kuten äidit.

Kotikoulutus voidaan tehdä monin tavoin. Harjoittelu juoksumatolla, staattisella pyörällä tai jopa pari säädettäviä käsipainoja ovat joitain niistä. Voit jopa treenata kotona ilman varusteita. Voit tehdä punnerruksia, istumapaikkoja ja monia muita harjoituksia.

Kotiharjoittelu tarjoaa muutamia etuja, joita et voi saada julkiselta kuntosalilta.

Kustannus

Harjoittelu kuntosalilla tarkoittaa uutta kuukausittaista kulutusta. Kotikuntosalin perustaminen voi olla melko kallista, mutta muista säästö, jonka aiot tehdä loppuelämäsi ajan. Voit valita perusvarustuksen, kuten penkin ja muutaman käsipainoparin. Voit lisätä laitteita myöhemmin, kun saat rahat.

Yksityisyys

Jotkut ihmiset nauttivat yksityisyydestä harjoitellessaan kotona, jota he eivät voi saada tungosta kuntosalilla. Harjoittele puolison kanssa ja ehkä voit tehdä joitain “asioita” kuntosalilla.

Aika

Kotikoulutuksella ei ole aikarajoja. Voit treenata milloin tahansa. Harjoitteluaikataulu on paljon joustavampi.

Harjoittelu ilman painetta

Voit treenata helposti ilman painostusta. Voit kuunnella suosikkimusiikkiasi, katsella televisiota harjoittelun aikana. Aikavälillä voit valmistaa suosikki ravistelusi, kuten protienin, hedelmän tai CBD: n. Lue lisää täältä.

Ei odotusaikaa

Oletko kyllästynyt tiettyjen koneiden pitkään jonoon? Odotusaikaa ei ole, jos harjoittelet kotona. Omistat kuntosalin ja käytät kaikkia laitteita ja koneita niin paljon kuin haluat.

Lisää itseäsi kotona

Sinun ei tarvitse ajaa kuntosalille. Enää ei tarvitse valmistella kaikkia tarvitsemiasi asioita ennen treenaamista. Sinun ei tarvitse jakaa pyyhkeitä, saippuaa, kuppeja jne. Jotkut ihmiset eivät vain ole tyytyväisiä julkisiin tiloihin. Kuntosali on yhtä suloinen kuin kotisi.

Leave a Reply